top of page
IMG_3153_edited.png

SUUNNITTELU-, VALMISTUS- JA KONEPAJAPALVELUT

Suomalaista osaamista

INOXian oma tilauskonepaja sekä oma suunnitteluorganisaatio mahdollistavat erittäin nopean ja ketterän palvelun.

 
Oman tuotantotilan sekä laajan kumppaniverkoston ansiosta pystymme toimittamaan kokoonpanoja sekä erilaisten prototyyppien valmistuksia.

 

Meille riittää ajatuksesi siitä, minkälaista laitetta tarvitset tai millainen on ongelmasi. Pystymme räätälöimään sinulle esim. protyyppilaitteen, millä voit ratkaista prosessin ongelma-tilanteita ja näin pääset esim. kehitysprojekteissasi eteenpäin.

 
Oma suunnitteluorganisaatio täydentää INOXian kykyä toimittaa projekteja ”Avaimet käteen” -periaatteella. Minkään osan valmistaminen meille ei ole liian pieni tai liian yksinkertainen työ, sillä olipa tarve pieni tai iso, rauta taipuu käsissämme juuri sellaiseksi kuin sitä tarvitset.


Henkilöstöllämme on pitkä historia teollisuuden laitteiden, osien sekä kokonaisten koneiden suunnittelusta, valmistuksesta sekä laitosten modernisoinneista. Erityisenä osaamisalueena voisimmekin mainita paperi- ja selluteollisuuden laitteiden tuntemuksen ja niiden vaatiman ympäristön.


Kokemusta löytyy erilaisten prototyyppien, syöttölaitteiden, hydraulisesti ja pneumaattisesti toimivien laitteiden, sellupaalikuljettimien, siirtoruuvien, patoelementtien, hoitosiltojen, pienten säiliöiden, putkiyhteiden, ym. suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta.

Mikäli haluatte lisätietoja, ottakaa reilusti yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät alta.

Sauli Arvonen

Asennuspäällikkö

Installation Manager

Puh: +358 40 7646285

sauli.arvonen@inoxia.fi

bottom of page