top of page

Turvallistamis-projektit

Mukavuutta ja turvallisuutta

INOXia toimittaa teollisten tuotantolinjojen turvallisuutta parantavia palveluja ”avaimet käteen” periaatteella.

Turvallistamisprojektit alkavat yleensä alkukartoituksella. Tarjoamme asiakkaille auditointia, missä laaditaan raportti turvallisuuspuutteista muutos- ja korjausehdotuksineen. Raportin perusteella laadimme yhdessä asiakkaan kanssa toteutussuunnitelman ja suunnitelman perusteella valmistamme tarvittavat osakokonaisuudet. Tämän jälkeen ammattitaitoinen asennushenkilöstömme hoitaa asennuksen vuosien kokemuksella.

Tyypillisiä työturvallisuuteen liittyviä projekteja ovat olleet uudet suojaseinät, hoitotasot, kaiteet, kitasuojat, portaat sekä erilaiset huoltoja turvallisemmaksi tekevät siirto- ja huoltopalkistot ym.

Miksi turvallistaminen kannattaa?

Työturvallisuuden profiili on viime vuosina noussut ja siihen kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Turvalliseksi koettu työpaikka lisää tyytyväisyyttä, takaa henkilöstölle turvallisen työympäristön sekä vähentää tapaturmia ja sairauspoissaoloja.

Omassa tutussa työympäristössä ei välttämättä havaita turvallisuuspuutteita ennen kuin tapaturma sattuu. INOXian ammattilaiset tarjoavat tähän ratkaisun, auditoinneista asennuksiin.

Mikäli haluatte lisätietoja, ottakaa reilusti yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät alta.

Pasi Ahonen

Operatiivinen Johtaja

Head Of Operations

Puh: +358 40 531 7035

pasi.ahonen@inoxia.fi

Sauli Arvonen

Asennuspäällikkö

Installation Manager

Puh: +358 40 7646285

sauli.arvonen@inoxia.fi

P1013351_edited_edited.png
bottom of page